With håper på mer spilletid

19-åringen fikk sin debut forrige helg. Nå håper han på flere muligheter utover høsten.

Da flere spillere valgte å forlate Follo FK i sommer åpnet det døren for flere lokale unggutter.

Stian With er en av dem Anders Særvold og Martin Reier har tatt opp på A-laget - og mot Bærum lørdag fikk 19-åringen sin debut.

- Det var veldig gøy å komme inn de siste minuttene. En ting er å komme inn hvis man leder komfortabelt, men det å komme inn når kampen står å vipper er selvfølgelig enda morsommere. Sånn rent fotballmessig så synes jeg at jeg kommer greit i fra det, sier Kolbotn-gutten.

Nervene under kontroll

Stillingen var 2-2 da With ble sendt utpå, da kampuret viste 86 spilte minutter. Litt ekstra trygghet ga det kanskje at fjorårets kaptein, Halvard Lien Simonsen, ble sendt innpå samtidig og gjorde et aldri så lite comeback.

- Nervene gikk det overraskende fint med. Selvfølgelig så føler man litt på det, men med en gang man kommer utpå der, så slipper man seg mer og mer løs, og prøver å gjøre ting enkelt, sier 19-åringen.

Vil spille mer

Nå har han snart gjennomført to fulle treningsuker med A-laget og håper på mer tillit utover høsten. Kanskje ser vi han i aksjon allerede mot Alta lørdag ettermiddag.

- Selvfølgelig har jeg ambisjoner om å spille mer, men fokuset mitt er å jobbe hardt på trening og fortsette å venne meg til tempoet, så får jeg se om jeg gjør meg fortjent til mer spilletid eller ei. Men innhoppet ga absolutt mersmak, og jeg både håper og tror at mulighetene vil dukke opp videre i sesongen.

Kampstart mot Alta er kl 16.00 på Ski Stadion.

• Navn: Stian With

• Født: 10.03.1998

• Posisjon: Høyreback

• Draktnr: 24 (inntil videre)