Gjensyn med Kåffa

Lørdag ettermiddag er det bortekamp mot KFUM. Det er nå drøyt tre år siden siste møte på arenaen rett ved Ekeberg. Og for en kamp vi ble vitne til denne sommerlige april-dagen i 2014. Follo overkjørte KFUM til de grader og imponerte voldsomt. Fitim Azemi scoret hele seks mål i 8-2 seieren. Øystein Vestvatn og Misim Mimishi var også i startelleveren. Førstnevnte noterte seg for ett mål da.

Da er det altså duket for nok et oppgjør på KFUM-arena. I seriespillet har vi kun vært der en gang tidligere og det var i sesongen 2014, da vi vant hele 8-2. Hjemmekampen vant vi 3-0 og statistikken mot KFUM før dagens kamp er derfor veldig bra. 2 - 0 - 0 og 11-2 i målforskjell.

Med et lite tilbakeblikk på 2014 og laget vi hadde da, er det kun Øystein Vestvatn og Misim Memishi som er igjen. Det var jo en stor utskiftning av spillere etter nedrykket fra OBOS-ligaen året etter. Litt spesielt er det at tre av elevene til Hans-Erik Eriksens Follo-tropp i 2014 denne gangen er på motstanderlaget. Robin Rasch, Fredrik Levorstad og Anders Lübeck er alle i KFUM. I tillegg har også Dadi Dodou Gaye en fortid i Follo. Han kom fra Lørenskog i 2015 og forlot klubben etter nedrykket samme år.

Med den gode statistikken i ryggen og ikke minst oppturen mot Skeid i forrige runde, har Follo en fin inngang til dagens kamp mot KFUM.

Vi minner om at Follo FK får halvparten av tilskuerinntektene fra bortetribunen på KFUM arena!

Foto: Øystein Vestvatn i fint driv mot KFUM tilbake i 2014

Startelleveren for tre år siden:
Pål Magnus Stensholt
Jens Kristian Skogmo
Torstein Mjønner
Misim Memishi
Anders Borovski Lübeck (c)
Patrik Karoliussen
Robin Gravli Rasch
Øystein Vestvatn
Christian Bwamy
Fitim Azemi