Smakte godt med seier

Det smakte godt for Follo G19 med seier i første seriekamp. Sarpsborg 08 - null poeng, Follo G19 - tre poeng!

Sarpsborg 08 G19 - Follo FK G19 (1-1) 1-2
Interkrets A
Onsdag 12. april 2017 kl. 14:00
Sarpsborg Stadion KG

To mål fra Julius Friberg Skaug (21. og 49. min) og en kamp med kontrollert spill fra hele laget, gjorde at Follo FK kunne reise fra Sarpsborg med tre poeng i bagasjen.

En god start

Follo-kaptein Jørgen Hjemmen Andersen sier følgende om seieren:

- Vi gikk inn til denne kampen vel vitende om at vi møter et godt lag på motsatt halvdel, og visste det var en tøff match i vente, der vi har alt å vinne. Vi går ut, på en strøken kunstgressmatte med nydelig påskesol, og viser at vi ikke lar oss pelle på nesen fra start. Første omgang er veldig god, det eneste som mangler er flere mål, da vi er farlige på en del situasjoner og har to cornere som reddes på streken. Baklengsmålet kom på en overgang, men ingen viser tegn til bekymring og vi fortsetter å spille vårt spill resten av omgangen, og blir belønnet med å gå inn til pause på 1-1. I andre omgang åpner vi fantastisk, med en tidlig scoring og flere sjanser til å legge på til både 3- og 4-1 innenfor de første 15-20 minuttene, men sliter med å få uttelling og opplever heller et press mot vårt mål siste del av omgangen, med sjanser til begge lag. Det blir mindre pent siste halvdel av omgangen, men vi gikk i fighten med alt vi hadde, og ender opp med å holde unna og ta alle poengene hjem! Utrolig viktige poeng i en tøff interkrets-pulje, og en god start på sesongen. Så må vi fortsette angripe kampene fremover som denne, for de tøffe kampene kommer på løpende bånd.

Trener Mario Jović oppsummrer på denne måten:

- We played a match against opponent who was favorits before the match and we knew that would be a hard match for us. We prepared for that during the last week. All 18 players contributed in this victory. We had lot of chances to score, especially in first half, but with one unforced mistake we let the oponents score first. Our players show attitude and strong mentality after conceded goal and we start to create chances. The oponent had control last 10 min but we didn't allow them to create anything dangerous in front of our goal. We had full control 60 min. When oponents had control we was focused and we didn't panic. That makes me really satisfied - since we know that our team have lot of young players.

Tabell og terminliste for G19 finner du her

Neste seriekamp: Torsdag 20. april kl 18:30, Ski Kunstgess 2 mot Stabæk