Skjebnekamp på Toten

På søndag er vi gjester på Raufoss, og det gamle storlaget fra Toten er verter på NAMMO stadion i denne skjebnekampen for Follo.

På denne første dagen i oktober er det være eller ikke være for Follo, som er nødt til å vinne for å unngå nedrykk. Motstander Raufoss har seks seire på sine siste syv hjemmekamper, kjemper om kvalikplassen i avdelingen og blir derfor en knalltøff oppgave.

Stortap hjemme

I det motsatte oppgjøret på Ski stadion var det lite som stemte for Follo og det endte til slutt 0-5. Ved pause lå vi allerede tre mål bak.

Tidligere oppgjør

Det er tredje sesongen Raufoss er i avdeling med Follo. Oppgjørene er som regel målrike og med et snitt på hele 4,8. Vi får håpe det er Follo følger trenden og i denne gangen gjør flere mål enn hjemmelaget.

Statistikk: (seriespillet)
2008: 1-0, 3-4
2011: 5-0, 1-5
2017: 0-5, x-x

Kamper: 2-0-3 Mål: 10-14

I tillegg var Raufoss motstander i NM 1. runde 2012. Det endte med tap 1-2.

Forrige gang Follo gjestet Raufoss var i 2011. Den gangen var det Patrik Bordon som scoret vårt trøstemål. Troppen var: Drin Shala-Jens Skogmo, Anders Lübeck, Sebastian Andresen, Jostein Martinsen-Halvor Raddum (77: Robin Rasch), Anders Jahnsen-Daniel Pedersen, Bjørn Totland (77: Markus Elvenes), Alban Shipshani (57: Patrik Bordon)-Fitim Azemi.

Bildet: Daniel Pedersen og Anders Jahnsen i aksjon mot Raufoss innendørs i storhallen i 2011 (Foto: Knut A. Stenseth ØB)