Nytt Dalseth-show mot Alta?

Nå har vi gjort unna første halvdel av serien og det er klart for returmøter utover høsten. I dag tar vi imot Alta på Ski stadion kl. 16. Det er bare ett år siden sist Alta besøkte Ski stadion i serien og Håvard Dalseth scoret hattrick da Follo vant 3-1.

Siden forrige hjemmekamp mot Bærum er det foreløpig ikke en endelig avklaring knyttet til spillerne som ikke har signert ny kontrakt. Det er et par av dem som fortsatt prøvespiller andre steder og sannsynligvis ikke blir med videre. Vi får se hvordan det ender.

To nye spillere!

Det er to nye i troppen som skal møte Alta. Juniorspilleren David Hurtado er tatt opp permanent på A-laget og Oscar Halvorsen kommer på overgang fra Nesodden. Begge spillerne vil bli presentert nærmere.

Juniorer som er med i dagens tropp

Med i dagens tropp finne vi også G19-spillerne Martin Knudsen og Stian With. Sistnevnte fikk som tidligere nevnt sin A-lags debut da han kom inn mot Bærum sist helg.

Statistikk Alta

Dagens motstander Alta er som forventet et av topplagene i PostNord-ligaen avdeling 1. Før dagens oppgjør ligger de på andre plass poenget bak ledende HamKam.

I år er det femte sesongen vi møter Alta i seriespillet. Av de totalt ni oppgjørene har vi en statistikk som sier som følger: 3-1-5 i favør Alta. Målforskjell er 10-16. På hjemmebane har vi bedre tak på Alta og her sier statistikken 2-1-1 og 6-4 i mål. I en treningskamp før denne sesongen vant Follo 1-0 på kunstgresset i Ski.

I første serierunde vant for øvrig Alta 2-0 hjemme i Finmarkshallen.

Bildet: Dalseth i duell mot Alta på Ski stadion i 2016