God vårsesong av ungdomslagene

Det har vært mye fokus på Follo FK den siste uka. Meningmann tenker nok først og fremst på A-laget, når nyheter om klubben florerer i media. Da er det viktig å vise til at vi har også har tre ungdomslag som nyter godt av den fotballkompetansen som Follo FK besitter. Det er ikke tilfeldig at juniorlaget hvert år siden oppstarten for snart 17 år siden har spilt blant de beste i Interkrets. Videre presterer G15 og G16 meget godt og er på høyeste i nivå i sine respektive årgangsserier.

Vårsesongen er nylig avsluttet og våre ungdomslag kan se tilbake på et halvår med gode treningsøkter og ikke minst bra presentasjoner i seriespillet. Videre må det presiseres at de aller f|este spillerne på lagene våre er lokale gutter 

JUNIOR

Juniorene er denne sesongen i Interkrets A, som består av fjorårets 8 beste lag og ble dermed ytterligere spisset i kvalitet. Det har for øvrig medført en reduksjon i kamper fra fra 26 til 14. Blant Østlandets beste juniorer, ligger Follo midt på tabellen før sommerpausen. Motstandere er fra store klubber som Lillestrøm, Stabæk, Vålerenga og Sarpsborg 08. Flere spillere i junioralder har også kamper på våre seniorlag. 

Serien:
1. Stabæk
2. Vålerenga
3. HamKam
--
5. Follo

G16

Laget i G16 var kvalifisert til interkrets, etter å vunnet sin avdeling i 1. divisjon sist sesong. De har fulgt opp med tilsvarende gode prestasjoner i år. Omtrent halvveis i serien befinner våre gutter seg på en sterk 3. plass, kun fem poeng bak serieleder Vålerenga og med en kamp mindre spilt. 

Serien:
1. Vålerenga    
2. Nordstrand
3. Follo

G15

Årgang 2002 og G15 er Follos yngste lag, fordi satsingen på G14 ble avviklet. Laget var noe tynt bemannet og nødvendig forsterkninger kom til i løpet av vinteren. Målet var naturligvis å kvalifisere seg til interkrets neste år, men det er kun de fire beste i vårserien som kan kjempe om kvalplass til høsten. Våre gutter var kun to poeng unna det første delmålet. Nå blir det fokus på å gjøre det best mulig i 1. divisjon.

Serien:
1. Kolbotn
2. Oppsal
3. Ullern
4. Ready
----
5. Follo

Bildet: Fra venstre kapteinene Mats-Erik Grønvold (G15), Jonas Hjorth (G16) og Stian With (jr) Foto: Stig E. Persson 

Annonse: