Knudsen-perle i viktig snuoperasjon for G19

Juniorgutta snudde fra 0-2 til 4-2-seier i den uhyre viktige Interkretskampen mot Bærum. Se alle målene her, blant annet et kremmerhus fra Martin Enersen Knudsen.

Bærum jr. - Follo FK jr. 2-4 (0-0):
Etter å ha tapt de siste tre kampene mot henholdsvis Stabæk, Vålerenga og Lillestrøm i kampenes siste minutter, smakte det godt å snu 0-2 borte mot Bærum til seier 4-2 i løpet av det siste kvarteret av torsdagens seriekamp. Follo FKs målrush ble åpnet med en drøm av et langskudd fra Martin Enersen Knudsen. Se video her:

Stian Johansen With fulgte opp med scoring på straffe og et spillemål, før Julius Friberg Skaug satte kronen på verket på overtid.

Trener for G19, Mario Jovic, var ikke fornøyd med 1. omgang av kampen, men sier han er godt fornøyd med hvordan gutta samlet seg og trodde på muligheten til å snu kampen i den siste delen.

- After MK`s score, which probably is the one of the best goals this year, the boys just increased the tempo, kommenterer treneren.

Jovic understreker at dette var tre svært viktige poeng for å trygge neste sesongs spill i G19 Interkrets A. Han trekker frem det høye nivået i denne serien, og at Follo FK stiller med et av de yngste lagene av de åtte klubbene i avdelingen, hvor laget ligger som nr 5 på tabellen.

Alle høydepunktene fra kampen ser du her:

Videokred: Steinar Pedersen

Det gjenstår tre kamper i serien og neste kamp går borte mot Fredrikstad 21. september. I forrige oppgjør mellom lagene vant Follo 3-1.

Follo FK stilte slik:
Sander Østbye - Mats Fredriksen - Lauritz Ruud - Martin Enersen Knudsen - Øyvind Rishaug - Robin Gonella - David Hurtado Pampin - Vemund Aarvig - Martin Andre Sjølstad - Stian Johansen With - Isak Heen Berge.

Benyttede innbyttere:
Markus Klepp Kraiem - Julius Friberg Skaug - Håkon Valeur Rasch - Adrian Johansen.

Ikke benyttede innbyttere:
Oliver Petersen - Marius Benno Andersen - Nicolay Raste