Klare for seriestart

I dag er det endelig duket for årets første kamp. Borte mot Alta.

Klokken 18.00 i kveld sparkes årets fotballsesong i gang for Follo FK. Hovedtrener Anders Særvold gleder seg naturligvis.

- Det skal bli veldig godt å komme i gang. Det er noe helt spesielt med å spille kamper som betyr noe, og det gleder vi oss veldig til, sier han.

Laget dro opp til Alta søndag kveld for å få en god oppladning til serieåpningen. Med maks uttelling kommer de hjem igjen med tre poeng i garasjen.

- Vi forventer en tøff og jevn bortekamp. Det blir helt sikkert en kamp med høyt tempo hvor begge lag kommer med masse energi. Så blir det spennende å se hvem som klarer å bruke den energien på den beste måten, sier Særvold.

- Hvilke mål har dere satt dere for i år?

- Først og fremst skal vi utvikle oss i et større tempo enn alle andre på vårt nivå. Det er alltid målsetningen, og helt naturlig med en så ung og ambisiøs gruppe. Så vil vi selvfølgelig være med å kjempe så høyt som mulig på tabellen også. For oss er det naturlig å tenke at vi skal være med blant de fem beste og kjempe der.

Status på troppen er at de fleste er spilleklare med unntak av tre spillere. Hassan Rahmani er ute resten av sesongen på grunn av en kneskade som krever operasjon.

I tillegg er Misim Memishi ute i 4-5 uker og Solomon Owusu er i delvis trening, men det gjenstår fortsatt litt før han er 100 prosent.

Annonse: