Hurtado tatt opp i A-stallen

Lørdag fikk han sin debut for A-laget og nå er David Hurtado en del av troppen til Anders Særvold og Martin Reier.

For andre kamp på rad var det en juniorspiller som fikk sin debut på A-laget. Denne gang da Særvold/Reier sendte innpå David Hurtado med 20 minutter igjen å spille av lørdagens kamp mot Alta.

- Det var veldig spennende og morsomt å få debuten for A-laget. Jeg fikk kjenne på hvor nivået er og at jeg må jobbe mye hvis jeg ønsker å oppnå noe mer med fotballen, sier 19-åringen.

Tatt opp i A-stallen

Nå er unggutten tatt opp fra juniorlaget til A-laget på permanent basis.

- Jeg synes det er gøy at de har sett noe i meg som de mener kan bidra til laget, og det å få muligheten til få være fast med A-laget er noe jeg difinitivt er veldig fornøyd med. Nå gjenstår det bare å legge mye arbeid i treningene og vente på mulighetene, sier han.

Hurtado er født i Spania, men oppvokst i Spydeberg. De siste årene har han spilt på aldersbestemte lag i Follo FK.

Ikke nervøs på banen

Nervene var tilstede før debuten lørdag, men slapp tak i det han entret gressmatta.

- Jeg var egentlig ikke så nervøs når jeg kom utpå. Jeg hadde det klart for meg at jeg skulle gjøre mitt beste og prøve å bidra positivt til laget. Vi lå under 2-0 tross alt, og måtte risikere litt, men det gikk veldig bra og var lærerikt, sier han.

Allerede til helgens kamp mot Nybergsund Trysil ønsker han å være i aksjon igjen.

- Jeg ønsker selvfølgelig å kunne spille mer utover høsten, men må nok vise meg frem og gjøre så godt jeg kan på treningene. Så får vi se hva som skjer videre, sier han.

• Navn: David Hurtado

• Født: 20.02.1998