Holm Holø med scoring og assist for kretslaget

Herman Holm Holø leverte en god kamp for kretslaget søndag, samtidig som Follo G15 måtte se seg slått av Ullern.

Søndag ble det spilt Nasjonal serie, NFF Oslo mot NFF Sunnmøre på Ullern.

Herman gjør en meget god kamp, mot Sunnmøre kretslag.

28 minutter ut i kampen scoret Herman det fjerde målet for laget.

Totalt noterer han seg for ett mål og to assist, og er meget godt fornøyd med kampen som ender 7-3 til NFF Oslo.

Samme dag spilte også Follo G15 kamp hvor én god omgang ikke var godt nok for seier.

Søndagens kamp mot Ullere, ble spennende helt til siste minutt. Follo tok ledelsen med en tidlig 1-0-scoring i første omgang, mål ved Markus Ottesen. Like etter 2-0 Follo, også mål ved Markus Ottesen.

Ledelsen holdt seg helt til pausen.

I andre omgang scoret Ullern tidlig og med målet fikk hjemmelaget ny energi.  Ullern spilte tøft mot Follos forsvarsrekke og midtbane store deler av omgangen, dette får de betalt for,  og det blir raskt 2-2.

Kampen blir jevn herfra og ut, men Ullern klarer å få den siste scoringen 30 sekunder før slutt. Stillingen blir 3-2.

Sportslig sett, ble det en jevn og god kamp.

”det skal spilles og det skal vinnes”