- En fin avdeling for oss

A-lagets nye hovedtrener, Marijo Jovic, er godt fornøyd med neste års motstandere.

Lørdag ble neste års avdeling for A-laget presentert og klubbens nye hovedtrener, Marijo Jovic, er godt fornøyd med det han fikk servert.

- Jeg synes dette er en fin avdeling for oss. Vi kommer til å ha et yngre lag neste år og neste sesongs avdeling gir oss en kombinasjon av to typer lag; Den ene typen der vi får møte de yngre spillerne til lagene fra elitenivå, som Molde og Kristiansund. Og så får vi mer erfarne motstandere i blant andre Ullern og Drøbak, sier Jovic.

Med en ung tropp er det bra å få variasjon i motstanderne, mener han.

- Det blir en strålende arena for utvikling. Samtidig så ønsker vi å presentere oss på best mulig måte og vi ønsker selvsagt å prøve å vinne hver eneste kamp, sier han.

Han minner derimot om at et nytt og ungt lag kan variere i prestasjonene sine gjennom en lang sesong.

- En fotballserie er ingen sprint, det er et maraton. Om vi skulle vinne de første tre kampene, så betyr ikke det at vi kommer til å vinne ligaen. Vi kommer til å gå til hver kamp for å spille god fotball og kjempe for seieren, men vi er et lag som kommer fra en nedrykk, hvilket betyr at vi er litt i en overgangsperiode. Andre lag går inn i sesongen med mer stabilitet enn oss, men jeg er sterk i troen på at vi kan levere en god sesong, sier han.

Annonse: