Christian Bwamy med comeback

Christian Bwamy er tilbake i Follo FK og går i gang med sin tredje periode i lyseblått. Det blir virkelig spennende å se hva han kan bidra med utover i sesongen.

I en periode før sommerpausen var Bwamy med på noen Follo-treninger. Han så ut til å være i god form selv om han ikke hadde spilt noen kamper i år, Fra tidligere kjenner vi godt til Bwamys kvaliteter. Av den grunn var det enkelt å be om hans tjenester i klubben. Denne gangen var det en amatørkontrakt vi kunne tilby.

Bwamy har rutine og ikke minst god erfaring fra spill på høyere nivå. Vi tror han har mye å tilføre det unge laget vårt. Opp mot sitt beste vil han han definitivt skape mye hodebry for våre motstandere. Det blir spennende å se hvordan det utvikler seg. 

Tilbakeblikk Christian Bwamy
Det er nå snart 10 år siden Christian Bwamy første gang kom til Follo FK. I slutten av 2007 ble det til et samarbeid mellom Drømtorp vidergående skole, som allerede hadde et forhold til Mathare United i Kenya. Representanter fra klubben reiste på et tidspunkt ned til Nairobi. Denne reisen resulterte i at klubben plukket opp to spillere og som etter hvert kom til Ski for å studere og spille fotball. Det var Bwamy som ble igjen av disse to og hans første sesong i lyseblått var i 2008. Videre hadde han tre gode sesonger og som endte med cupfinalespill i 2010. Påfølgende sesong var han i Valdres, før han gikk videre til Fram Larvik. I sesongene 2014 og 2015 var han tilbake i Follo, men ga seg igjen etter nedrykket fra OBOS-ligaen. 

Annonse: