Årets tredje mot Grorud

Møtet med Grorud blir årets tredje mot drabantbylaget fra Oslo. Denne gangen kan det være Follo sin tur til å gå seirende ut av duellen, spesielt hvis vi finner tilbake til den gode rytmen fra tilsvarende oppgjør i 2016. 5-1 vant vi da!

Årets to første møter med Grorud var absolutt ikke bra, og langt unna hvordan Follo fremsto mot dem i fjor. To stygge tap 1-4 og 0-3 i hhv NM 1. runde i april og motsatt oppgjør i serien måneden etter. Det er mye å revansjere i dag!

I våres ble det altså 0-3 og da hang vi knapt med. Det var ikke noe å si på resultatet. Vi slapp dem alt for enkelt til og selv skapte vi for lite framover til å kunne svare på målene Grorud satt inn. Det kunne fort blitt et styggere resultat i våres.

Tidligere oppgjør

Det er andre gang Follo møters Grorud i seriespillet. Vi stiftet første gang bekjentskap med dem i fjorårets PostNord-liga, og da var det Follo som kom best ut av det. Fasiten ble seier og uavgjort. Tilsvarende oppgjør var Follo som kunne finne fram kulerammen, med 5-1 på måltavla som endelig resultat. Fredrik Levorstad var helten den gangen, da han serverte oss tre fine mål og ekte hattrick. Follo holdt virkelig lekestue og ledet faktisk 5-0 til pause. 

Statistikk: (seriespillet)
2016: 5-1, 1-1
2017: 0-3

Kamper: 1-1-1 Mål: 6-4

Troppen i 2016: Knut André Søyland Skjærstein, Rune Gravdal, Halvard Lien Simonsen, Misim Memishi, Tobias Løken Asbjørnsen, Tore Andre Sørås, Fredrik Levorstad, Halvor Stormoen Raddum, Shadi Ali, Simen Vedvik, Dardan Dreshaj, Innbyttere: Sander Østbye, Julius Friberg, Thomas Rømo Lillo, Salomon Owusu Håvard Haugen Dalseth, Sivert Strangstad, Willian Pozo-Venta. De tre sistnevnte kom innpå.

Bildet: Misim Memishi mot Grorud på Ski Stadion i 2016.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Annonse: