Uavgjort på KFUM Arena

Dagens oppgjør mot KFUM var en skikkelig kraftanstrengelse. Det først og fremst takket være sommervarmen som kom over oss før helgen. Gradestokken viste godt over 25 varmegrader ved kampstart. Med selvtillit etter 3-poengeren mot Skeid forrige helg, var det ingen tvil om at Follo stolte mer på egne ferdigheter. Det var likevel ikke nok til å kunne skape de helt store målsjansene og det endte med poengdeling.

Det ble ikke skapt altfor mange sjanser i kampen på KFUM Arena. Follo var nærmest i 1. omgang. En situasjon etter drøyt 40 minutter kunne nok diskuteres, da Udahl ble spilt fint gjennom innenfor 16-meteren og tilsynelatende ble felt like etterpå. Dommeren lot uansett spillet gå videre.

Kampen forløp omtrent uendret i 2. omgang og ingen av lagene klarte å skape de helt store sjansene foran motstanderens mål. KFUM var muligens hakket bedre og hadde den beste muligheten i andre halvdel, men alt i alt var det en jevn match. Dermed ebbet det hele ut med null goaler og ett poeng til hver.

Follo går dermed opp i 11 poeng og ligger på nestsiste plass før sommerpausen. Det er kun to poeng opp til trygg plass. De to siste kampene har vært oppløftende for de lyseblå. Fire poeng mot Skeid og KFUM er sterkt. Da blir det spennende å se hvordan troppen ser ut etter hvilen. Forhåpentligvis blir de fleste værende i klubben ut sesongen.

Foto: Situasjonen der Udahl falt inne i feltet hos Kåffa før pause.

• KFUM - Follo FK 0-0 (0-0)

• Mål:

• Knut-Andrè Skjærstein - Tobias Løken Asbjørnsen, Rune Gravdal, Thomas Lillo, Oskar Hansen (Ismail Gul, 78.) - Sivert Strangstad, Øystein Vestvatn, Tore Andre Sørås, Imad Ouhadou (Jasir Selmani, 74.) - Henrik Udahl, Julius Skaug (Håvard Haugen Dalseth, 65.).