Uavgjort i sesongavslutningen

I sesongavslutningen borte mot Bærum sto det 1-0 til Follo ved pause, etter mål av Friberg Skaug. I andre omgang scoret hjemmelaget to mål og så ut til å ta hjem tre poeng, men nesten fem minutter på overtid var Asbjørnsen på plass og sikret uavgjort.

Det ble en verdig avslutning for Follo, i den siste kampen i PostNord-ligaen for denne gangen. 

Isak Heen Berge var for første gang i startelleveren og spilte hele kampen. Jevngamle Håkon Valeur Rasch hadde sin første i troppen og debuterte for A-laget da han kom inn etter 69 minutter. Det er meget gledelig å se at to av våre G16-spillere er gode nok til å spille på dette nivået!

Julius Friberg Skaug sendte altså Follo i føringen etter 39 minutter og ledelsen sto seg til pause. 

I andre omgang utlignet Bærum først til 1-1 og økte så til 2-1, før Follo og Asbjørnsen satte inn 2-2 og sikret et uavgjort resultat.

Dette var også Anders Særvold sin siste kamp som hovedtrener for Follo FK. Vi takker for alt det han har gitt oss og ønsker lykke til videre i karrieren! 

Bilde: Målscorer Tobias Løken Asbjørnsen

Kampfakta

  • Bærum vs Follo FK 2-2 (0-1)

  • Mål: 0-1 Julius Friberg Skaug (39) 1-1 Bærum (67) 2-1 Bærum (82) 2-2 Tobias Løksen Asbjørnsen

  • Spillere: Knut André Søyland Skjærstein, Tobias Løken Asbjørnsen, Oscar Halvorsen(Stian Johansen With 63), Rune Gravdal, Isak Heen Berge, Julius Friberg Skaug, Salomon Owusu (Håkon Valeur Rasch) , Christian Bwamy, Øystein Vestvatn, Martin Enersen Knudsen, Thomas Torgersen Herskedal

  • Reserver: Sander Østbye, Øyvind Rishaug, Anders Særvold

Annonse: