Tapte med åtte mål

I en kamp som åpnet rimelig jevnt og med greie sjanser begge veier, men der Raufoss fikk nettkjenning i 1. omgang, raknet det totalt mot slutten av kampen.

Et noe nervøst Follo-lag brukte litt tid på å komme igang på Nammo stadion. Uheldigvis kom det også en tidlig baklengs, men etter det var det jevnspilt og med  sjanser til begge lag. Ledelsen sto seg til pause. Et mer effektivt Follo-lag burde hatt balanse i regnskapet tidlig i andre omgang, men det var Raufoss som omsatte sine sjanser i mål. Utover i omgangen ga våre gutter opp og det raknet fullstendig. To av målene kom på overtid. Hjemmelaget ga seg ikke ført det sto 8-0 i protokollen.

Sander Østbye måtte overta keeperplassen og fikk sin debut da Skjærstein meldte forfall med skade. Det var en tøff start for unggutten, men Østbye ble kåret til Follo sin bestemann og det sier en god del om innsatsen til resten av laget.

Nå er det bare i teorien at 2. divisjons plassen kan reddes, dessverre.

• Raufoss vs Follo FK 8-0 (1-0)

• Mål: Raufoss 1-0 (10), 2-0 (56) 3-0 (67), 4-0 (69), 5-0 (76) 6-0 (88), 7-0 (90) 8-0 (90)

• Spillere: Sander Østbye, Rune Gravdal,, Thomas Rømo Lillo, Babatunde Michael Omoijuanfo, Tobias Løken Asbjørnsen, Christian Bwamy (Thomas Torgersen Herskedal 78), Salomon Owusu, Sivert Strangstad, Jasir Selmani (Martin Enersen Knudsen 62), Øystein Vestvatn, Julius Friberg Skaug (Øyvind Rishaug 86)

• Reserver: Stian Johansen With, Anders Særvold., Isak Heen Berge