Tap i nord

Trener Anders Særvold satt seg selv i startelleveren og spilte midtstopper. Follo ledet 1-0 med en mann mer på banen, men Finnsnes avgjorde likevel til sin fordel.

Det er flere endringer fra forrige match. Anders Særvold er noe overraskende med fra start. Sist gang han spilte A-lags fotball var borte mot Tromsø 2 i fjorårets sesong. Han har spilte seg i form i to kamper med andrelaget 21. og 29. august. David Hurtado er også med blant de 11 som innleder kampen mot Finnsnes.

I første omgang var Finnsnes nærmest å skape en skikkelig målsjanse. Hjemmelaget hadde noen halvsjanser som de fikk på overganger, der brorparten kom på høyrekant.

Follo tok ledelsen da det gjensto drøyt 15 minutter etter en flott kontring av Bwamy, men hjemmelaget ga ikke opp og vant til slutt 2-1. Finnsnes ble redusert til 10 mann etter 63 minutter og klarte altså å snu kampen med en spiller mindre på banen.

• Finnsnes vs Follo FK 2-1 (0-0)

• Mål: 0-1 (73) Bwamy 1-1 (85) 2-1 (88)

• Spillere: Knut André Skjærstein, Rune Gravdal, Thomas Rømo Lillo, Øystein Vestvatn, Anders Særvold, Misim Memishi, Salomon Owusu, Jasir Selmani, David HurtadoDa, Julius Friberg Skaug, Christian Bwamy

• Reserver: Sander Østbye, Oscar Halvorsen, Stian With, Martin Enersen Knudsen, Willian Pozo