Skeid gjester Ski stadion

Lørdag er det tredje siste runde i årets PostNord liga og Skeid kommer på besøk til parken. En av årets få seire kom nettopp mot Skeid på deres bane. Det er mange endringer i troppen siden den kampen og det blir spennende å se om prestasjonen kan gjentas.

Etter smellen mot Raufoss i forrige serierunde, bør vi kunne forvente et hjemmelag som fremstår mer samlet og med en helt annen kampmoral. Det bor vesentlig bedre kvaliteter i spillerne enn det som ble vist fram sist.

Anders Særvold gir seg som hovedtrener

I uken som gikk ble det også klart at Anders Særvold gir seg som trener i Follo FK etter endt sesong. Vi er sikker på at han ønsker å avslutte jobben i Follo på en best mulig måte. Tre poeng mot Skeid vil være en en fin start på siste kapittel.

Flott borteseier i motsatt oppgjør

I det motsatte oppgjøret på Nordre Åsen spilte muligens Follo årets beste kamp og vant til slutt fortjent 2-1. En tung periode på våren og med flere dårlige opplevelser, ble fulgt opp med et overraskende resultat.

Tidligere oppgjør

Det er fjerde sesongen Skeid er i avdeling med Follo. Oppgjørene er som regel jevne, men vi har historisk sett hatt et ganske bra tak på dagens motstander.

Statistikk: (seriespillet)
2005: 1-2, 1-1
2014: 1-0, 3-1
2016: 2-0, 1-2
2017: x-x, 2-1


Kamper: 4-1-2 Mål: 11-7

Laget som spilte mot Skeid i fjorårets hjemmekamp, da Shadi Ali scoret begge målene i 2-0 seieren.:Knut-André Skjærstein-Tobias Asbjørnsen, Rune Gravdal, Thomas Lillo, Misim Memishi-Tore Andre Sørås, Hassan Rahmani, Shadi Ali, Simen Vedvik, Fredrik Levorstad-Julius Friberg Skaug.
Reserver: Jonas Grønstad, Willian Pozo-Venta, Hans Lauritz Ruud, Øyvind Rishaug, Anders Særvold

Bildet: Rune Gravdal ledet an i seieren mot Skeid i våres (Foto: Stig A. Persson ØB)
                                                                                                                           
                                                                                                                                                                                         

Annonse: