Kun tre poeng gjelder

I dag er Brumunddal motstander på Ski stadion og kun tre poeng er godt nok. Det er 8 poeng opp til trygg plass og Follo må begynne å vinne nå.

Det har vært en klar bedring i spillet og laget har skapt mange målsjanser de siste kampene, men likevel har de endte med knepne tap.Denne trenden må snus hjemme mot Brumunddal.

Vant motsatt oppgjør

I vårsesongen ble det seier 3-1 borte mot "Dala". I denne kampen var det Henrik Udahl (2) og Shåresh Ahmadi som scoret målene.

De som spilte vårkampen: Knut-André Skjærstein-Tobias Asbjørnsen, Rune Gravdal, Michael Omoijuanfo, Simen Vedvik (75: Ismail Gul)-Tore Sørås, Sivert Strangstad, Øystein Vestvatn, Imad Ouhadou-Henrik Udahl, Shåresh Ahmadi (88: Julius Skaug).

God statistikk

Follo møter Brumunddal for andre gang i seriespillet. I 2011 ble det 0-1 tap borte og hele 5-1 seier hjemme. Med 3-1 borte i 2017, sier statistikken 2-0-1 og 8-3 i målforskjell.

Tilbakeblikk

I sesongen 2011, da vi sist gang hadde Brumunddal i serien, kjempet vi en kamp for å unngå nedrykk. Det var en blytung sesong, der klubben nærmest var på bar bakke etter rotet med økonomi, spilleflukt og trøbbel med å ta poeng i serien. Det endte godt dette året, men spenningen varte helt fram til siste serierunde. Uavgjort 0-0 mot Aalesund 2 var nok til å sikre fortsatt spill i 2. divisjon.

Denne sesongen har Follo slitt med å få tilskuere på stadion, men sånn har det vært flere tidligere sesonger. Det var faktisk ikke flere enn 151 som tok veien til Ski stadion i mai-kampen mot Dala i 2011.

Bildet: Øystein Grini og Benjamin Dahl Hagen i duell på Ski stadion tilbake i 2011. Foto: Bjørn V. Sandness ØB