Ikke uttelling på sjansene

Follo måtte reise hjem fra Trysil uten poeng i bagasjen, etter å ha produsert en rekke sjanser og kun omgjort ett av dem til mål. Det hjalp lite da Nybergsund var i stand til å prikke inn to bak Skjærstein.

Et mer sultent og tent Follo FK-lag hadde etter spill og sjanser fortjent å få med seg poeng hjem fra Sundet, Det ble skapt sjanser på løpende bånd og da spesielt i andre omgang. Likevel måtte vi gå helt til tre minutter før slutt, da Bwamy avsluttet et flott angrep og satt inn reduseringen til 1-2, som også ble sluttresultatet.  

Nybergsund fikk dessverre en tidlig ledelse, da de kjørte en rask overgang som vi ikke helt hang med på. Stillingen sto seg til pause og det var nok ikke ufortjent. Det eneste er at Bwamy sitt gode slåtte frispark fra 18 meter gjerne kunne gått under tverrliggeren. Vi var nære der. 

I andre omgang hadde Follo et klart overtak og skapte mange gode muligheter. Det var vi som lå under og måtte angripe og det bidro til at hjemmelaget også fikk sine sjanser. Typisk nok var det de som fikk ballen i nettet og kunne doble sin ledelse, etter en dødball. Det så litt enkelt ut, men de fikk betalt for kriging i feltet. Vi fortsatte med å produsere gode målsjanser, men det ble altså med det ene målet til Bwamy rett før slutt.

De andre lagene som er involvert i bunnstriden, klarte heller ikke å vinne sine kamper. Avstanden opp til sikker plass er derfor fortsatt to poeng. Nå skal det sies at Vålerenga 2 først spiller sin kamp i serierunde 15 tirsdag.

Foto: Michael Omoijuanfo, Stig E. Persson, ØB

Neste kamp er hjemme mot Vålerenga 2 tirsdag 15. august kl. 18:30 Møt opp!

Kampfakta

  • Nybergsund-Trysil vs Follo FK

  • Mål: 1-0 Nybergsund (15), 2-0 Nybergsund (70), 2-1, Christian Bwamy (87)

  • Spillere: Knut-André Skjærstein-Ismael Gul, (46: Stian With) Thomas Lillo, Michael Omoijuanfo, Oscar Halvorsen- Sivert Strangstad, Christian Bwamy, Øystein Vestvatn, Salomon Owusu (59: David Hurtado)-Jasir Selmani, Håvard Dalseth

  • Reserver: Sander Østbye, Anders Særvold, Øyvind Rishaug, Robin Gonella

Annonse: