Helgrått for Follo

Det ble en nitrist dag på Ski stadion. Follo tok tidlig føringen og det så lyst ut, men bortelaget svarte raskt tilbake og ga seg ikke før det sto 1-6.

Det var lite som stemte for Follo hjemme mot Grorud. Gjestene var nådeløse og tok godt vare på mange av sjansene de spilte seg fram til.

Follo ledet 1-0 og ved pause lå vi kun bak med ett mål. Det var ennå håp om poeng på det tidspunktet. Jevnt i målprotokollen var det helt fram til det sto igjen omtrent 20 minutter. Da raknet det til gjengjeld skikkelig.To raske baklengs på et drøyt minutt avgjorde i realiteten kampen. Etter det dominerte Grorud fullstendig scoret enda to mål til og dermed ble sluttresultat hele 1-6!

Bildet: Tobias Løken Asbjørnsen og resten av Follo-laget strakk ikke til mot Grorud.

• Follo FK vs Grorud 1-2 (1-6)

• Mål: 1-0 Gravdal (13), 1-1 (20), 1-2 (31), 1-3 (69) 1-4 (70) 1-5 (83) 1-6 (90)

• Spillere: Knut André Søyland Skjærstein, Rune Gravdal, Thomas Rømo Lillo, Oscar Halvorsen (Tobias Løken Asbjørnsen 58), Misim Memishi, Christian Bwamy (David Hurtado Pampin 68), Salomon Owusu, Sivert Strangstad, Jasir Selmani, Øystein Vestvatn, Julius Friberg Skaug (Thomas Torgersen Herskedal 20)

• Reserver: Sander Østbye, Babatunde Michael Omoijuanfo, Stian Johansen With, Anders Særvold