Det meste stemte mot Skeid

Nest siste hjemmekamp for hovedtrener Anders Særvold ble en skikkelig opptur. Hele 5-2 vant Follo mot Skeid! Det eneste skåret i gleden er at nedrykket nå er et faktum. Vålerenga 2 tok også tre poeng og med kun to kamper igjen å spille er det nå 9 poeng opp til sikker plass.

I en feiende flott fotballkamp av de lyseblå og nok en seier mot Skeid, viste laget kvaliteter som de knapt har vist tidligere i sesongen. Det var rett og slett en fornøyelse å se spillerne boltre seg på gresset lørdag ettermiddag.

Allerede etter tre minutter satt den første ballen i nota, etter et selvmål av Skeid.Selv om bortelaget raskt kom i balanse noen minutter senere og deretter gikk opp i føringen, var det egentlig aldri noen tvil om at det var Follo som ville mest og som så skarpest ut foran motstanderens mål. To mål av Skaug sikret Follo en 3-2 ledelse ved pause.

I andre omgang fortsatte hjemmelaget å kjøre kampen. Selmani scoret på straffe etter snaut timen spilt og Skaug fikk sitt hattrick etter 68 minutter. Da var det kjørt for Skeid, og vi kunne styre inn til en velfortjent seier!

Dermed ble også Skeid det andre laget i årets serie Follo tok samtlige seks poeng. Brumunddal var det første.

Bildet: Dagens mann på Follo FK, Julius Friberg Skaug (Foto: Follo FK)

• Follo FK vs Skeid 5-2 (3-2)

• Mål: 1-0 Mansour Gueye, selvmål (3), 1-1 Johannes Andres Nunez Godoy (7), 1-2 David Tavakoli(30), 2-2 Julius Friberg Skaug (38), 3-2 Julius Friberg Skaug (42), 4-2 Jasir Selmani, straffe (59), 5-2 Julius Friberg Skaug (67).

• Spillere: Knut-André Søyland Skjærstein - Tobias Løken Asbjørnsen, Rune Gravdal, Thomas Rømo Lillo, Martin André Sjølstad, Salomon Owusu, Sivert Strangstad, Jasir Selmani (76 Christian Bwamy), Øystein Vestvatn, Martin Enersen Knudsen, Julius Friberg Skaug (85 Thomas Torgersen Herskedal)

• Reserver: Sander Østbye, Oscar Halvorsen, Misim Memishi, Stian Johansen With, Isak Heen Berge.