Årets siste hjemmekamp

Det er klart for siste hjemmekamp i årets sesong og med KFUM som gjestende lag. Med forrige helgs gode innsats friskt i minne, er det en viss forventning om at laget bringer med seg den gode følelsen inn i kampen og gjør det som skal til for å vinne.

Starten på treningsuka var bedre enn på lenge. Gode resultater påvirker alltid positivt.  Men, vi kommer naturligvis ikke unna at det er en stor skuffelse å ha rykket ned i 3. divisjon. Kampen mot Skeid var likevel en skikkelig sportslig opptur og den var et bevis på hva som bor i dette laget. Bare så synd vi ikke har klart å komme opp på et slikt nivå tidligere i år.

Leder Follo for siste gang på Ski stadion 

I forrige uke ble det klart at Anders Særvold gir seg i Follo FK etter sesongen. Kampen mot KFUM blir dermed hans siste opptreden som hovedtrener på Ski stadion. 

Uavgjort sist

I det motsatte oppgjøret ble det 0-0. Resultatet var helt greit med tanke på spill og sjanser, men hjemmelaget hadde nok den største målsjansen.

Oppgjør tidligere år

Det er kun andre sesongen KFUM er i avdeling med Follo.

Follo-laget fra 2014 kan vanskelig sammenlignes det vi har i dag. Likevel kan historikken på tidligere oppgjør vise at man håndterer noen lag bedre enn andre. Vi velger å tro at vi har godt tak på KFUM og mener det er god sjanse for nok en seier. 

Statistikk: (seriespillet)
2014: 3-0, 2-8
2017: x-x, 0-0

Kamper: 2-1-0 Mål: 11-2

Det var Vestvatn, Karoliussen og Azxemi som scoret målene, da Follo vant 3-0 på Ski stadion i 2014. Troppen så ut som følger: Pål Magnus Stensholt, Jens Kristian Skogmo, Torstein Mjønner, Halvard Lien Simonsen, Misim Memishi, Patrik Karoliussen, Øystein Vestvatn (Fredrik Levorstad 74) Halvor Stormoen Raddum (Robin Gravli Rasch 59), Christian Bwamy, Fitim Azemi (Håvard Haugen Dalseth 84), Alexander Ruud Tveter. Reserver: Knut André Søyland Skjærstein, Henrik Nøkleby, Shadi Ali, Nikolai Grefslie

Bildet: Herlig feiring av mål mot Kåffa i 2014. En av ballguttene fra Ski Fotball var ikke noe dårligere. (Foto: Joacim Wethal)
                                                                                                                           
                                                                                                                                                                                         

Annonse: